Starity

Frank Ierónak kisbabája született

2012. április 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frank Iero, a My Chemical Romance ritmusgitárosa a minap elsöprő hírt tett közzé Twitteren: a felesége terhes volt, és tegnap este megszületett a kisbaba.

hirdetés
Frank Ierónak kisbabája született

Frankie már napok óta tartott egy visszaszámlálást a Twitteren, és apró jeleket is küldött, mint a pólóján (fent) látható „#3 DAD” felirat, ám senki nem tudta kideríteni, valójában mi is a helyzet.

Nagyon sok pletyka keringett az interneten, de csak most derült ki a valódi oka: felesége, Jamia tegnap este új családtaggal bővítette a háztartást, aki kisfiú lett, és a Miles nevet kapta.

„Elképesztő! Megérkezett! A fiam ma született meg! Köszönöm az összes gratulációt, a baba és az anyuka is remekül vannak” – írta Iero a Twitteren.

Az Iero háztartásban már lakik egy ikerpár, két kislány, Lily és Cherry, akik bizonyosan nagyon örülnek a kistestvér születésének. Gratulálunk nekik, és reméljük, sok siker és öröm éri majd az új családtagot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek