Starity

Katy Perry: „A hírnév undorító”

2012. április 07. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves énekesnő az elmúlt időszakban elég sokszor kapott helyet a magazinok címlapjain, a sajtó azóta csámcsog Katy magánéletén, amióta kiderült, hogy elválik férjétől, ami nemrég meg is történt.

hirdetés
Katy Perry: „A hírnév undorító”

Katy elmondta, hogy bár szereti azt, amit csinál, már elege van, hogy magánélete elsőbbséget élvez a karrierjénél: „Már meguntam, hogy híres legyek, de abból nincs elegem, hogy kreatív legyek. A hírnév csak egy undorító dolog a munkámból” – mondta Katy.

Az énekesnő sokat kommunikál rajongóival a Twitteren, és arra próbálja őket rávenni, hogy tekintsenek rá úgy, mintha egy egyszerű ember lenne, nem pedig énekesnő.

„Már szeretnék végre egy egyszerű ember lenni. Amikor találkozom a rajongóimmal, ők elkezdenek sírni, én pedig azt mondom nekik, hogy nyugodjanak meg, hiszen nem harapok, és nem is tervezek senkit sem megtámadni” – mondta Katy a Teen Vogue magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek