Starity

Zac Efron: „Nem vagyok szívdöglesztő”

2012. április 07. 15:03   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Lucky One (Szerencsecsillag) 24 éves sztárja, Zac Efron nem hiszi, hogy szívtipró lenne, mi több, már magát a címet sem szereti.

hirdetés
Zac Efron: „Nem vagyok szívdöglesztő”

Az Us Weekly magazin őszintén kérdezett a fiatal színésztől: hogyan is látja magát, és hogyan fogadja a külsejét ért hatalmas dicséreteket: „Nem igazán tudom megmondani, milyen érzés lehet szívdöglesztő pasinak lenni, mert én egyáltalán nem tartom annak magamat. Gyűlölöm magát a címet is, hiszen ha ezt mondják rám, mindig felmerül benne a kérdés, hogy miért?”

Ez persze nem az első alkalom volt, amikor megkérdezték a Charlie St. Cloud sztárját külsejéről. 2009-ben a Nylon Guys Magazin tette fel ugyanezt a kérdést, amire Zac akkor nevetve így reagált: „Nem örülhetek ennek a dolognak, mert nem érzem igaznak. Ezzel a sz*rsággal csak a haverjaid szívatnak egy ideig.”

Zac Efront a High School Musical első részének megjelenése óta címkézik meg ezekkel a „jelzőkkel”, és ahogy egyre inkább idősödik, férfiasodik és komolyabb szerepekben próbálja ki magát, bebizonyítja a világnak, hogy mennyire igazak is rá ezek a címek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek