Starity

Harry Stylesnak hiányzik az otthona

2012. április 08. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Directionből ismert Harry Styles jelenleg a bandával járja az Egyesült Államokat, ám a szíve otthona, Anglia után vágyódik.

hirdetés
Harry Stylesnak hiányzik az otthona

Az angol fiúkból álló tinibanda sikert sikerre halmoz, jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban hódítják meg lányok millióinak szívét. Ám a több ezer kilométeres távolság és az, hogy már régen voltak otthon, súlyos honvágyat váltott ki a csapat legfiatalabb tagjából, Harry Stylesból.

Harry egy interjúban mesélt arról, mennyire hiányzik neki a családja, főleg az édesanyja, akinek körülbelül hat üzenetet küld nap mint nap.

Ám a családon kívül egy másik dolog is hiányzik neki lakóhelyéről, a Manchester melletti Holmes Chapelből: a házi ételek. A fiú azt is bevallotta, hogy nagyon szeret főzni, főleg mexikói kajákat, ami állítása szerint a szakterülete, ám sajnos a turnén sem ideje, sem energiája nincs a főzőcskézéshez.

A srácok egyelőre gőzerővel koncerteznek az Államokban, és nem tudni, mikor térhetnek vissza az Egyesült Királyságba, addig is marad nekik az internet és a telefon a családjukkal és barátaikkal való kommunikációhoz.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek