Starity

Nelly Furtado visszatér

2012. április 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nelly Furtado utolsó nagylemeze 2009-ben látott napvilágot, azóta nem igazán hallatott magáról a portugál származású énekesnő. Egy ideje tudni lehet, hogy 2012-ben ismét a slágerlistákat ostromolja majd, de pontos dátumot még nem tudtunk.

hirdetés
Nelly Furtado visszatér

Nelly Furtado a 2000-es évek elején hatalmas sikernek örvendett, nem volt olyan ember a Földön, aki ne ismerte volna. 2004-ben a portugáliai futball Európa-bajnokságon ő énekelhette el a torna himnuszát, ezután egy kis időre visszavonult, majd 2006 nyarán megjelent a Loose, ami ismét hatalmasat szólt.

2009 szeptemberében megjelent negyedik stúdióalbuma, a Mi Plan, amely spanyol nyelvű teljes egészében, ezzel nem ért el akkora sikereket világszerte, inkább spanyol ajkú rajongói közt volt hatalmas siker az album. Nelly 2010-ben kiadott egy best of albumot, amelyen néhány új dal is helyet kapott.

A tavalyi év második felében röppentek fel a pletykák, miszerint új albumon dolgozik, majd kiderült, nem is egy, hanem rögtön kettő koronggal örvendezteti meg rajongóit. Az egyik portugál nyelvű lesz, míg a másik angol, ez utóbbin szerepel majd a Big Hoops (Bigger the Better) című dal is, amelyhez április 5-én forgatta le a videoklipet Los Angeles belvárosában. A dal címe megjelenik a klipben is, hiszen Nelly hatalmas gólyalábakon énekel a kisfilmben.

A Big Hoops (Bigger the Better) hivatalos megjelenése április 17-e, és valószínűleg a kisfilm is ez idő tájt lesz elérhető. Az énekesnő ötödik stúdióalbuma – az angol nyelvű – a jelenlegi hírek szerint júniusban lát napvilágot, és a The Spirit Indestructible címet fogja viselni. Whoa, Nelly visszatért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek