Starity

VV Kinga és Attila egymásra találtak

2012. április 09. 01:01   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Attila és Kinga szinte ellenségként jöttek ki a villából, azonban mára már újra visszataláltak egymáshoz.

hirdetés
VV Kinga és Attila egymásra találtak
Fotó: RTL Klub

Alig pár héttel ezelőtt még senki sem hitte volna, hogy a két villalakó egymásra talál, hiszen bár a játék elején forrt köztük a levegő, a villalét végén már ellenségekként játszották a játékot.

„El is felejtettem, biztos voltam benne, hogy mi ketten az életben nem keressük meg egymást. Bennem nem is volt nagy hajlam a találkozásra, de aztán Kinga a tévén keresztül üzent, hogy szívesen látna, beszéljünk” – mesélte a Blikknek Attila.

Az exvillalakó szavait Kinga is kiegészítette: „Leültünk, és órákon keresztül beszéltünk arról, mi miért történhetett meg. Innen, a külvilágból már könnyebb elemezni a látottakat, de még nem értünk minden tüske végére. Péter szervezte úgy a dolgokat, hogy mi ketten újra szóba álljunk egymással, de én már a villában hagyott levelemmel is érzékeltettem, hogy Attila megmozgatott bennem valamit. Csakhogy belépett a képbe Csaba, aki sok problémát okozott.”

Azt is elárulták, hogy a kapcsolatuk még nagyon kezdetleges, és egyelőre szeretnének csak magukkal foglalkozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek