Starity

Színészek, akik a zenélésben is jók

2012. május 21. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híresek, jóképűek, tehetségesek és emellett remekül zenélnek is. Ebben a cikkben egy csokorba szedtük a legnagyobb színészeket, akik egy bandában töltik a forgatásokon kívüli idejüket.

hirdetés
Színészek, akik a zenélésben is jók

Sokan szerencsésnek vallhatják magukat, hiszen nem csak a színészetben, hanem a zenélésben is tehetségesek. Ezt kihasználva számos híres színész is egy bandában találta meg a kikapcsolódást a forgatások után.

Igaz, hogy Cory Monteith a Glee című nagysikerű zenés sorozatban játszik egyik főszereplőként, ahol ugyan többször is megmutatta dobtudását, ám nem elégszik meg ennyivel. Bandájában, a Bonnie Dune-ban is püföli a bőröket, ami remek feszültséglevezetőként is funkcionál a fárasztó forgatások után.


Cory Monteith

A többek közt a Junoban is feltűnt Michael Cerát még kevesen ismerik kis hazánkban, ám a tengerentúlon nagy sikernek örvendő srác nem csak színészi, hanem zenészi munkájával is belopta magát a lányok szívébe, ugyanis ő a Mister Heavenly nevű indiezenekar basszusgitárosa.


Michael Cera

Az egyik legsármosabb színész, Ryan Gosling sem csupán a színészkedéssel tölti idejét, hiszen ő az egyik alapítója, és szólóénekese a kissé furcsa Dead Man's Bones nevű zenekarnak. És hogy miért furcsa? Azért mert a banda albumának számai egytől egyig szerelmesdalok, amelyek szellemekhez és szörnyekhez íródtak.


Ryan Gosling

A Twilight-saga férfi főszereplője, Robert Pattinson él-hal a zenélésért, nemrég arra is fény derült, hogy egy darabig szüneteltei színészi karrierjét az énekesi ambíciói miatt. A vámpírosfilm sztárja már korábban is foglalkozott zenéléssel, pár betétdalt ő énekelt a filmben, ugyanis remekül énekel és gitározik.


Robert Pattinson

Bár a Twilight-filmek másik színésze, Jackson Rathbone 2012 márciusában elhagyta bandáját, a 100 Monkeyst, a csapatban maradt tagok még mindig visszavárják, és a rajongók is reménykednek benne, hogy visszatér a zenéléshez, ugyanis szerintük nagy tehetsége van a fiúnak.


Jackson Rathbone

A Pretty Little Liars szexi sztárja, Tyler Blackburn már többször is belekóstolt a zene világába, többek közt a Wendy című internetes sorozathoz, és a Secret Life of the American Teenagershöz is készített dalt.


Tyler Blackburn

Az MTV-n futó Teen Wolf című sorozat Scottját alakító Tyler Posey is a zenélésben találta meg második otthonát, hiszen az eddig inkább Amerikában ismert zenekar, a Lost In Kostko basszusgitárosa, és énekese.


Tyler Posey

A Gossip Girl szexi rosszfiúja, Ed Westwick is a színpadon engedi ki a fáradt gőzt a sorozat forgatásai után. Bár Ed eddigi zenekara, a The Filthy Young már feloszlott, azt rebesgetik, hogy a banda az újrakezdést tervezgeti, hiszen sikerekben nem volt hiánya a brit-indie zenekarnak.


Ed Westwick

A szexi zenélős színészek sora ezzel még nem ért véget, hiszen még rengeteg sármőr pengeti a húrokat, vagy éppen énekel bandában, például Johnny Depp vagy Tom Felton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek