Starity

Madonna nagyon haragszik a lányára

2012. április 09. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop nagyasszonya teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy lánya nyilvánosan rágyújtott az utcán.

hirdetés
Madonna nagyon haragszik a lányára

Az egyik legnagyobb popénekesnő, Madonna 15 éves lányának, Lourdes Leonnak volt ideje megszokni az édesanyját körülvevő nyilvánosságot, hiszen a lány kiskorától kezdve a fotósok kereszttüzében élte a mindennapjait.

Ám a lány pont az egyik legeltitkolnivalóbb dolgot intézte New York utcáin, ahol a lesifotósok lencsevégre kapták őt, amint barátaival épp cigarettáznak. Az egy dolog, hogy az amerikai törvény bünteti a 21. életévét még nem betöltő személy ilyesfajta tevékenységeit, ám Lourdes-nek még az anyja haragjával is számolnia kellett, ugyanis az énekesnőhöz hamar eljutottak a leleplező fotók.

Egy forrás ezt nyilatkozta: Madonna megmondta Lourdesnek, hogy inkább a tanulmányaira koncentráljon, hiszen egyetemre kell mennie, hogy csatlakozni tudjon a turnéjához. Ám ezzel a dohányzós üggyel nagyon magára haragította az anyját.

Azt nem tudjuk, milyen büntetést kapott a tinilány a tettéért, ám több szülő is támogatja Madonnát lánya ellen, mert úgy gondolják, hogy a fiatal korosztálynak nem kéne rászoknia a dohányzásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek