Starity

Jesse McCartney Csernobilban

2012. április 09. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mindig nyár széria sztárja ezúttal új oldaláról mutatja meg magát, ugyanis legújabb filmje egy igazi horror-thriller lesz.

hirdetés
Jesse McCartney Csernobilban

Már régóta hallottunk a fiatal sztárról, de most végre előbukkant a rejtekéből, ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis rögtön egy horrorban kapott szerepet. A Chernobyl Diaries idén, május 25-én kerül az amerikai mozivásznakra.

A történet szerint hat fiatal felbérel egy kissé furcsa fickót, hogy körbevezesse őket az 1986-os atomkatasztrófa sújtotta szellemvárosban, Csernobilban. Arra azonban nem számítanak, hogy nem csak ők vannak a kísértethelyen. Később ugyanis kiderül, hogy valaki üldözi őket, és addig nem nyugszik, míg el nem kapja őket. Ráadásul még a menekülésre sincs esély, ugyanis az autójuk bedöglött.

A produkciót Bradley Parker rendezi, a forgatókönyvet pedig az a Shane Van Dyke írta, aki a Titanic II című film írásában és rendezésében is kivette a részét. A munkálatokban Shane testvére, Carey is részt vett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek