Starity

Zac Efron a nadrágjába nyúlt

2012. április 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A helyes tinisztár imidzsét elhagyó, sármos férfivá érett Zac ausztráliai tartózkodása során újra tett arról, hogy róla cikkezzenek a magazinok.

hirdetés
Zac Efron a nadrágjába nyúlt

Zac Efron, a High School Musicallel befutott szívtipró újabban halmozza a botrányokat maga körül; nemrég egy film promótálása során, a vörös szőnyegen ejtett ki egy óvszert a zsebéből, most pedig a paparazzók rajtakapták, amint egy szálloda erkélyén matat a nadrágjában.

A The Lucky One című film népszerűsítése miatt érkezett a színész Ausztráliába, ahol sydney-i Park Hyatt hotelben szállt meg. A képek alapján nem zavartatta magát Zac, ugyanis a paparazzók szeme láttára nyúlt bele a nadrágjába. A művelet közben telefonált is, azt viszont nem tudni, vajon mi célból következhetett be a pironkodtató esemény.

A színész a kínos helyzeteket könnyűszerrel megoldja, eddig ugyanis mindig sikerült kidumálnia magát a kellemetlen szituációkból. Bár még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, biztosak vagyunk benne, hogy viccesen kifogja vágni magát, szokásához híven.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek