Starity

Lily Allen új albumán dolgozik

2012. április 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily megosztó személyiség, viszont akarva vagy akaratlanul mindenki ismeri Smile című számát. Lehet, hogy 2013-ban hasonló kaliberű slágereket hallgatunk majd tőle?

hirdetés
Lily Allen új albumán dolgozik

Az énekesnő pár éve nem szakmai sikerei, sokkal inkáb magánéleti válsága miatt volt a magazinok címlapjain. Ennek korszaknak most viszont vége, ugyanis közeli források szerint Lily új albumán dolgozik, amely akár már 2013 elején megjelenhet.

„Lily stúdióba vonult, hogy minél több új hangzást kipróbálhasson, és hogy új dalt írhasson, amelyek komolyabb hangvételűek lesznek. Sok dalszöveget írt a férjéről és a kislányáról. Korábban úgy gondolta, visszavonul, és soha többet nem fog visszatérni. Aztán elkezdett dalokat írni a Bridget Jones musicalhez, és ez nagy lökést adott számára” – nyilatkozta egy közeli forrás.

Bizonyíték is van arra, hogy az énekesnő valóban munkához látott: nemrég lefotózták őt, amint a RAK Studios előtt cigarettázott, ami nem tesz jót sem hangjának, sem pedig kislányának.

Lily legutoljára 2009-ben adott ki albumot, It's Not Me, It's You címmel. Később megszülte férjével, Sammel közös kislányát, Ethelt, és azóta teljesen eltűnt a média szeme elől. Most viszont úgy látszik, ismét készen áll arra, hogy valami maradandót alkosson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek