Starity

Jön a Jersey Shore 6?

2012. április 10. 01:01   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a közönség továbbra is igényt tart az amerikai-olasz partiimádó táborára, egy kis változtatással újra részesei lehetünk balhéknak, a k-sz-m-nek és az új tag debütálásának.

hirdetés
Jön a Jersey Shore 6?

Jenni Farley hivatalos honlapján ezt olvashatjátok: „Lehet, hogy már hallottad a jó hírt, de… jövünk vissza a hatodik évaddal! Igen!”

Bár Jenni és Nicole jelenleg is forgatják saját valóságshow-jukat, Snooki and JWoww vs. The World címmel, úgy tűnik, nem unták még meg egymást. A husigolyó bevállalta, hogy terhesen forgatja le a közös műsort, így talán az sem lesz meglepő, ha a hatodik szezonban már a legújabb kis guido vagy guida is jelen lesz. Ám addig is Snookinak kerülnie kell a bulik füstös világát és az italok csábító hívását.

Nicole kezdetben még nem akarta vállalni a forgatást, mert féltette a picit, végül mégis igent mondott. Ezután az MTV bejelentette, hogy a hatodik évaddal ismét Seaside Heightsra, New Jersey-be térnek vissza, immár negyedik alkalommal.

„Bár a dolgok minden bizonnyal egy kicsit mások lesznek, de amikor újra a megszokott útra lépnek, a vidámság és a családi összetartás ismét a régi lesz” – nyilatkozták egy sajtótájékoztatón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek