Starity

A Queen, Adam Lambert és Elton John egy színpadon

2012. április 09. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Queen végérvényesen lecsapott a fiatal, feltörekvő volt American Idolra, Adam Lambertre. A fiú bár csak a második lett a tehetségkutatón, ezek után viszont végképp kiérdemelte a címet az USA szerint.

hirdetés
A Queen, Adam Lambert és Elton John egy színpadon

Adam és a Queen rombolni fog együtt ezen a nyáron! Erre a nyárra nagyon úgy fest, hogy a Queen rockbanda megszerezte magának frontembernek a fiatal, de nagyon tehetséges Adam Lambertöt.

A dobos, Roger Taylor azt nyilatkozta, hogy az egykori American Idollal 4 koncertet terveznek erre a nyárra. Június 30-án biztos a moszkvai fellépés, július 4-én pedig Kijevben fogják szórakoztatni majd a rock és persze kár lenne tagadni, Adam Lambert szerelmeseit. Július elejére pedig szervezik az angliai show-t is a Sonisphere fesztivál helyett. Erre páran már vásároltak jegyet, de a fesztivált eltörölték az olimpiára hivatkozva. A Queen viszont nem szeretné, hogy a rajongók csalódottak legyenek, így pótolják a veszteséget.

„Nagyon izgatottak vagyunk. Adamnek hihetetlen hangi tartománya van, tökéletes minden szempontból, ez pedig ritka. Ő egy rendkívüli énekes és hihetetlen nagy tehetség. Valamint egyfajta színpadiasság lengi be a színpadon, ami elbűvölő”tette hozzá Roger Taylor.

A kijevi és az angliai fellépésre pedig meghívták Elton Johnt is, ennél viszont többet nem árultak el. Az biztos viszont, hogy az angliai fellépés a Sonisphere helyett Hammersmith Apollo arénában lesz, amelynek befogadóképessége 8000 fő nagyjából, és London egyik legjelentősebb szórakoztatóközpontja.

A Queen fellépett eddig Lamberttel az American Idolban 2009-ben és az EMA-n 2011-ben. A pletykákra, miszerint ott lesznek a londoni olimpia záróshowján BB-vel, nem nyilatkozott Roger, csak sejtelmesen megjegyezte, hogy megkeresték már őt ebben az ügyben.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, az biztos, hogy kölcsönösen tettek jót egymásnak: a Queen Adam által biztosan teltházas koncertet fog adni a helyszíneken, hiszen világszerte mozgatja meg a Glambertöket, illetve Adam karrierjének is hatalmas ugródeszka lehet a Queennel való együttműködés.

Az énekesre rá is fér a pozitív reklám, hiszen május 14-én érkezik második stúdióalbuma, a Trespassing, amelyről a címadó dalt április 9-én mutatta meg a nagyérdeműnek. A Vimeo oldalára kattintva megnézheted a fellépést!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek