Starity

Ashley Tisdale és Scott Speer újra együtt?

2012. április 10. 00:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több jel is arra utal, hogy Ashley és Scott újból egymásra találtak, persze ez mind csak találgatás. Néhány szemfüles rajongó észrevett pár apróságot, ami alapján ezeket gondolhatjuk.

hirdetés
Ashley Tisdale és Scott Speer újra együtt?

Ashley Tisdale és Scott Speer 2011 vége felé tették nyilvánossá szakításukat. Ezt követően nem sokára Ashley-t egy másik fiúval, Martin Johnsonnal látták kézen fogva sétálni a LAX repterén. A kapcsolatukat ugyan soha nem vállalták fel hivatalosan, de nagy valószínűséggel már nem is fogják, egy közeli ismerős szerint ugyanis a páros szakított.

A szakítást ki lehetett következtetni Ash egyik korábban kiírt Twitter-üzenetéből: „#iusetobelovedrunk”. A Love Drunk Martin együttesének egyik számának címe, a „use to be” kifejezés pedig arra utal, hogy vége van.

Kevesen tudják ugyan, hogy régebben Ashley Scottot „valaki különlegesnek” nevezték, így az elmúlt időszakban kiposztolt Twitter-üzenetek gyanúsak lehetnek: „Titanic 3D-randi valaki különlegessel? Igen!”.

Mellesleg április 5-én lencsevégre kapták őket, amint vacsorázni mentek. Látszólag remekül érezték magukat, a levegő pedig csak úgy szikrázott kettejük között. Reméljük, a páros valóban újból egymásra talált, hiszen tagadhatatlan, nagyon aranyosak együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek