Starity

Rájár a rúd a sorozatsztárra

2012. április 10. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Holdfény és a Hawaii Five-O sztárja, Alex O’Loughlin mostanában nem mondható szerencsésnek, ugyanis megsérült a forgatáson, lefogyott, rehabilitációs intézetbe került, nemrég pedig kiderült, hogy az év sorozatszenzációjából is ki kell maradnia.

hirdetés
Rájár a rúd a sorozatsztárra

Alex O’Loughlin nagyon peches mostanában. Nem elég, hogy az egyik válla megsérült a Hawaii Five-O forgatásán, orvosa erős fájdalomcsillapítót írt fel neki, amit a színész nem tudott letenni, ezért önként bevonult egy rehabilitációs intézetbe. Kollégái szerint a sztár még le is fogyott, ugyanis a gyógyszerek miatt nem volt étvágya.

Alex jelenleg is az elvonón tartózkodik, a hírek szerint az állapota javul. Mivel azonban jelenleg nem dolgozhat, ezért a Hawaii Five-O készítői átírták az NCIS: Los Angeles történetével együtt játszódó crossover epizódot, azaz nem Steve (Alex O’Loughlin), hanem Chin (Daniel Dae Kim) utazik majd Dannyvel (Scott Caan) Los Angelesbe. Vagyis a színésznek ki kell maradnia ebből az epizódból.

Szerencsére a sorozat alkotói és színésztársai is igényt tartanak a munkájára, vagyis Alex amint kijön az elvonóról, ismét belevetheti magát a munkába. A hírek szerint még az aktuális évadban visszatér, aminek forgatása már csak a tavasz végéig fog tartani. Azután jöhet egy kis pihenő, majd legkésőbb augusztusban a harmadik évad munkálatait is megkezdik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek