Starity

Modellek az ismeretlenség ködében

2012. április 13. 04:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb összesítő listánkban megismerhetsz pár modellt, akikre nem jutott elég rivaldafény.

hirdetés
Modellek az ismeretlenség ködében

Nem szerepelnek divatshow-kon, nem láthatjuk őket mindig magazinok címoldalán, mégis modellek. Ezek a lányok tehetségesek és gyönyörűek, azonban kevesen ismerik őket. Összeállításunkban kilenc lányt mutatunk be, olyanokat, akik már régóta modellkednek, és talán ismerősek, de fogalmad sem volt arról, mivel foglalkoznak.

Allison Harvard

A fiatal lány a The CW Topmodell leszek! valóságshow-jában szerepelt először, ahol a második helyig sikerült jutnia. A műsort követően a Nous modellügynökség vette szárnyai alá az ifjú szépséget, de végül felbontotta a szerződését pár fotósorozat után. Később egy másik ügynökségnél is kapott munkákat, de próbálkozásai hamar kudarcba fulladtak.

Angel Carter

Angel mindössze 12 éves volt, amikor az első sorozata megjelent: nővérével, Leslie-vel pózolt a kamerának. Az igazi karrierje 15 éves kora környékén indult be, 2003-ban ugyanis több felkérést is kapott. A fiatal lány Floridában élt, ám, hogy karrierjét építse, Los Angelesbe költözött, és jelenleg is ott lakik. 2006-ban testvéreihez hasonlóan album kiadásán gondolkodott, ám végül meggondolta magát. Nemrég Ryan Haber új cipőkollekciójának arca volt.

Amber Lancaster

A modellkedés mellett színésznőként is dolgozik: modellkarrierjét igen korán kezdte, készítettek vele pár fotósorozatot, valamint kisebb-nagyobb rendezvényeken szerepelt, leginkább hostessként. Színésznőként az átütő sikert az RJ Berger – Hard Core című sorozattal szerezte meg, amiben a suli legnépszerűbb lányát alakítja. Manapság egyre többet látni őt rendezvényeken, szép karriert futhat be.

Charlotte Casiraghi

Charlotte a híres hercegnő, Grace Kelly unokája, és jelenleg újságírást tanul. Nemrég kérte fel a Gucci, hogy reklámozza új kollekciójukat, mely a „Forever Now” címet viseli, és szorosan kapcsolódik a lovagláshoz, ami Charlotte egyik szenvedélye, így örömmel vállalta a felkérést!

Emma Heming

Bruce Willis új felesége – sokan csak emiatt ismerik őt, pedig a kivételes szépségű hölgy modellkedik: több ügynökségnek is dolgozik. 2005-ben a Maxim Top 100 listáján a 86. helyet szerezte meg magának. Emma és Bruce jelenleg kisbabát várnak, és rendkívül boldogok. Van is okuk az örömre, hisz nemrég megszületett első közös gyermekük.

Jessica Von

A feltűnően szép hölgy gyerekmodellként kezdte – ám abbahagyta a színészet miatt, majd később újra folytatta. Több fotósnak is állt már modellt, portfóliója tele van profi képekkel. Azonban Jess nem csak a modellkedésre koncentrál: sminkesként dolgozik, és színészkedik is, ami természetesen elveszi az idejét. Legutóbb a One Hundred and Sixty Acress című rövidfilmben kapott szerepet, valamint a sminkek készítését is rá bízták!

Sarah Brandner

14 évesen kezdett modellkedni, jelenleg a német Bruce La Cruz reklámarca, és a Place Modelsnél van szerződése. A hírnevet az hozta meg számára, hogy összejött Bastian Schweinsteiger profi labdarúgóval. 2008-ban őt választották a legszebb német futballista barátnőnek.

Valary Sanders

Ő M. Shadows, az Avenged Sevenfold énekesének felesége – sokan így tekintenek Valaryra, aki amatőr modell és színésznő. Az Avenged Sevenfold rajongók java része nagyon is kedveli őt, mivel szépnek tartják, és nem utolsó sorban sok köze volt ahhoz, hogy az együttes létrejött. Valary nem csak modellképeivel hívta fel magára a figyelmet: nemrég reklámozta a Wallmart nevű szupermarketet, valamint kisebb szerepeket is kapott már filmekben, ám az áttörés még várat magára.

Vera Jordanova

Az iskola elvégzése után megalapította a Jordanovan nevű modellügynökséget, kezdő modellként több finn újság címoldalán is szerepelt, 2006-ban pedig a Maximban láthattuk. Végül Los Angelesbe költözött, hogy karrierjét építse. 2007-ben szerepet kapott a Motel II. című filmben, tavaly pedig bejelentette, hogy újra forgatna. Felkérték, hogy énekeljen egy duettet, de elutasította, mert inkább a modellkedést szeretné előtérbe helyezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek