Starity

A Maroon 5 énekese összeomlott

2012. április 10. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Röviddel azután, hogy a 2011-es Victoria's Secret-divatbemutatón az egész világ előtt is nyilvánosan felvállalták a kapcsolatukat, modell barátnője már ki is adta az útját.

hirdetés
A Maroon 5 énekese összeomlott

Két év után ország-világ előtt, egy sajtótájékoztatón adta ki Adam Levine útját modell barátnője, Anne Vyalitsyna. Az eset alig egy hete történt, ám azóta a Maroon5 énekese alig akar kimozdulni a lakásából.

„Adam teljesen depressziós lett, Anne V méltatlan volt hozzá. Az, hogy Anne egy sajtótájékoztatón szakított vele, nagyon gyenge próbálkozás volt, ez róla is minősíthetetlen véleményt alkot – mondja Adam egyik barátja.

A Maroon5 33 éves frontembere visszaköltözött Los Angeles-i házába, miután barátnője kiadta az útját – otthagyva ezzel New Yorki-i luxusingatlanját, amiben a lánnyal élt együtt. Anne V egyik barátnője azzal érvel, hogy az énekes soha nem szánt elég figyelmet a lányra – ami elég nehezen hihető, hiszen híresen nagy szerelem zajlott köztük, és mindenhová együtt jártak.

„Adam még a mai napig nem heverte ki a szakítást, még mindig nem fogja fel, hogy vége. Nagyon szerelmes volt a lányba, teljesen összetört a szíve. Igazából csak most kezd benne tudatosulni, mennyire kihasználta Anne, hogy keresett modell lehessen.”

Szó, mi szó, a 26 éves modell karrierje azután indult be, miután 2010-ben szerepelt a Maroon5 Misery, majd később a Never Gonna Leave This Bed című klipjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek