Starity

Justin Bieberé a legkelendőbb parfüm

2012. április 11. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai popsztár első illata, a Someday hatalmas sikereknek örvend, amire Bieber nagyon büszke.

hirdetés
Justin Bieberé a legkelendőbb parfüm

A 18 éves popsztár tavaly májusban adta ki első illatát, a Somedayt, és azóta a parfüm olyan nagy sikereket ért el, hogy mostanra a legkelendőbb parfüm a lett piacon.

A fiú a többi férfisztárral ellentétben nem társainak, hanem inkább az ellenkező nem tagjainak készíti a nevével ellátott termékeket, hiszen a körömlakkokkal és női illatával is a lányrajongói számára kedveskedett.

„Jelen pillanatban ez minden idők legkelendőbb illata. Ez nagyon nagy dolog, és én büszke vagyok rá. Nagyon hosszú időt vesz igénybe egy illat létrehozása, és elégedett vagyok, hogy ilyen jól sikerült, természetesen mindezt a csodálatos rajongóim számára csináltam" – vélekedett a kanadai fiú a történtekről.

A büszkeség érthető, de azzal bizonyára Bieber is tisztában van, hogy teljesen mindegy milyen illatot zártak az üvegcsébe, a rajongóknak bőven elég az, hogy szeretett kedvencük nevéhez kötődik.


A legkeresettebb parfüm

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek