Starity

Újabb filmszerepben a Hugo sztárja

2012. április 11. 15:03   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Asa Butterfield, az A leleményes Hugo sztárja ismét a filmvásznon bizonyíthat, a gyerekszínész megkapta az Ender's Game főszerepét.

hirdetés
Újabb filmszerepben a Hugo sztárja

Sokaknak még A csíkos pizsamás fiú című holokauszt-drámából ismerős Asa Butterfield, aki újfent sikert sikerre halmoz. Idén ő játszotta a Martin Scorsese által rendezett 3D-s családi film főszerepét, melyet hazánkban is bemutattak A leleményes Hugo címen. Azóta a gyereksztár újabb főszerepet kapott, ugyanis ő játszhatja a szintén sci-fi, könyvadaptációs film főhősét, mely Ender's Game címen debütál az Államokban.

A film különleges képességekkel bíró fiatalok csoportját mutatja be egy idegen invázióban. Asa Butterfield Ender, egy tehetséges, fiatal fiú szerepét fogja játszani, aki abnormális képességei miatt kiemelkedik a többi gyerek közül. Meglehet, hogy ő a Föld egyetlen reménye a túlélésre.

A forgatás már februárban megkezdődött New Orleansban, Lousianában. A filmet Gavin Hood rendezi, és a Summit Entertainment mutatja be a nézőknek 2013. március 15-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek