Starity

Gyurcsík Tibi botrányosan viselkedett

2012. április 11. 18:06   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor sztárja egy budapesti szórakozóhelyen ittas állapotban orális szexre invitált random nőket, majd verekedésbe keveredett.

hirdetés
Gyurcsík Tibi botrányosan viselkedett

Gyurcsík Tibiről eddig senki sem tudta volna elképzelni, hogy olyan helyzetbe keveredhet, mint péntek éjjel, egy belvárosi szórakozóhelyen. Az ifjú énekes az első klipjének elkészülését ünnepelte barátaival az ominózus éjszakán, de a kelleténél többet öntött fel a garatra, így a buli botrányba fulladt. Tibi a szemtanúk szerint bunkón viselkedett, több lánnyal is kikezdett, akiknek megalázó kérdéseket dobált oda, nem csoda, hogy végül kihúzta a gyufát valakinél.

„Bevallom őszintén, valóban megtörtént a dolog, berágott rám valaki, mert flörtöltem a barátnőjével. Egyszer csak éreztem az ütést, és bár nem vagyok egy kötekedős típus, visszaütöttem. De aztán jónak láttam inkább eljönni, hívtam egy taxit, és hazamentem” – mesélte a Blikknek Tibi.

Az énekes azt is bevalotta, hogy bizony vannak olyan momentumok, amikre maga sem emlékszik, és ezúton is szeretne bocsánatot kérni mindenkitől, akit az este folyamán megbántott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek