Starity

Itt a Disney legújabb dobása

2010. július 13. 17:05   |   Szerző: l0ryka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előreláthatólag szeptemberben lesz az Elle: Modern Hamupipőke-történet című Disney-film premierje.

hirdetés
Itt a Disney legújabb dobása

Előreláthatóan szeptemberben lesz az Elle: Modern Hamupipőke-történet premierje Amerikában. A film egyik főszereplője, a már a Sonny a sztárjelöltből, Megint 17-ből illetve Starstruckból ismert Sterling Knight lesz, aki Ty Parker, a híres énekes szerepét kapta meg. A film másik szereplője a kevésbé ismert Ashlee Hewittnak lesz, a Nashville Star-ban szereplő, elképesztő hangi adottságokkal rendelkező country-énekesnő.

A film óta kettejüket hírbe hozták, hogy együtt járnak, bár erre semmi fotóbeli vagy írásos bizonyíték nincs, mondjuk nem ez lenne az első, hogy valakik forgatás alatt szeretnek egymásba. (lásd például a Step Up-ot vagy High School Musical-t)

A történet arról szól, hogy Elle egy énekes-dalszerző akar lenni, de a szülei halála után álmai háttérbe szorulnak. Fogadott nagybácsijához költözik, aki egy független lemezstúdiót működtet, ami Elle-nek nagy fájdalmat okoz. Elle-n eluralkodik a veszteség, a csalódottság és a helytelen bűnösség érzése, mivel a szülei épp az ő előadására siettek, mikor autóbalesetet szenvedtek. Megfogadja, hogy soha többet nem énekel, ám ekkor találkozik Ty Parkerrel, a híres popénekessel, aki ismét előhozza belőle elfojtott ambícióját, újraéleszti az éneklés és a dalszerzés iránti érdeklődését.

Alapjaiban nem sokban különbözik az eddig modern Hamupipőke-történetektől, de szerintem ez jobbnak ígérkezik, mint az eddigiek, márcsak azért is, mert Sterling Knight az egyik főszereplő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek