Starity

Sevilla a készülő spanyol Beugróban

2012. április 11. 22:10   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mojinos Escozíos zenekar frontembere hamarosan egy improvizációs készséget igénylő produkcióban lép színre hazájában, ami tulajdonképpen a magyar Beugró spanyol megfelelője lesz.

hirdetés
Sevilla a készülő spanyol Beugróban

A vicces rocker, El Sevilla hamarosan feltűnik a spanyol színpadon, méghozzá nem is akármilyen módon. A mackósan testes zenész híres humoráról és jókedvéről, így nem véletlen hát, hogy ő is az improvizációra épülő produkció gárdáját erősíti majd.

A spanyol televízióban nagy sikerrel futó Tú sí que vales című műsor színpadi változatát igyekeznek megvalósítani a készítők, ráadásul nem is akárhogyan. Nemcsak egyszerű improvizációs feladatok várják a játékosokat, illetve a szereplőket, hanem igazi csata is, hiszen a végén kiderül, hogy kik is voltak a verseny legjobbjai.

A műsor érdekessége, hogy nemcsak zsűri, de hivatásos színészek és VIP nézők előtt is bizonyítaniuk kell a résztvevőknek talpraesettségüket. Az első színpadi akciókra egyébként április 23-án és május 24-én kerül majd sor.

Összehasonlítva a televíziós változattal, ez a játék, amely során 8-10 versenyző küzd meg egymással, „nagyobb kockázatot rejt, és nagyobb dózisú meglepetést tartogat” – hangsúlyozta El Sevilla.

A közönség feladata lesz, hogy szavazzanak a végén, és ez lesz itt az alapvető különbség a televíziós show-hoz képest. A hétvégén az egyik versenyzőt kiszórják a játékból, s helyette a következő hétfőn lesz egy új résztvevő. Minden hónapban csak egy versenyző kerül kiválasztásra a pozitív szavazatok összesítése alapján, és ettől kezdve már nem lehet mit tenni, bár a zsűri és a VIP is bírálhat, ha úgy gondolja, hogy csökkent valaki teljesítményszintje.

Ennek fejében aztán majd a döntőben fellépnek a legjobbak a Tú sí que vales egy speciális kiadásában a Telecinco csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek