Starity

Emily Deschanel rettegésben tartotta húgát

2012. április 12. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Emily Deschanel imádja húgát, kiskorukban mégis előszeretettel játszott idegeivel, Zooey rettegésben élt nővére mellett.

hirdetés
Emily Deschanel rettegésben tartotta húgát

A Dr. Csont sztárja imádja a szintén szinész szakmában dolgozó húgát, ám mégis kiskorukban Zooey rettegésben élt nővére oldalán. A fiatalabbik Deschanel lány néhányszor teljesen kikészült nővére miatt, és egyenesen félt a ma már sorozatcsillagtól.

„Emily négy évvel idősebb, mint én, ami szerintem nem kis korkülönbség. Amikor három éves voltam, ő pedig hét, úgy viselkedett, akár az ördög! Állandóan ijesztgetett, és ha a szüleink elmentek otthonról, akkor előbújt belőle a szörnyeteg” – mondta Zooey egy tévéműsorban.

„Nagyon féltem tőle. Sokszor annyira megrémített, hogy sírva fakadtam. Miután pedig az édesapánk bejött a szobába, nem kért elnézést, csak nevetett a történteken” – fűzte hozzá az ifjabbik Deschanel, aki mára természetesen megbocsátott a gonoszkodó nővérének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek