Starity

Bonnie Wright mint főszereplő

2010. július 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt az ideje annak, hogy Bonnie Wrightot máshogy is megismerhesse a világ. Persze a Harry Potteren kívül nem ez lesz az első szerepe Bonnie-nak, de az első főszerepe.

hirdetés
Bonnie Wright mint főszereplő

Bonnie Wright, a Ron Weasley kishúga, illetve Harry Potter nagy szerelme által ismert színésznő máshol is szerepet kapott. A hetedik Harry Potter film forgatása alatt szép csöndben leforgatott egy filmet, amiben egy kapcsolat nehézségeit mutatják be, egy dráma, ahol nem csak pár szót kell elmondania.

Komoly hangulatú, kicsit borús is a film, amiben főszerepet kapott Bonnie Wright, felnőttesebb hangvételű. Egyszóval olyan, amiben megmutathatja; nem csak Ginny-t képes eljátszani. Még kisebb korában is játszott természetesen: ő volt a gyermek Agatha Christie, és a Lakatlan sziget kalandorai-ban is szerepelt, emellett a híres Disney mesében, a The Replacements-ben vagyis a Cserecsapatban egy rész erejéig szinkronizált egy angol kém-lányt.

Bonnie következő filmjének a címe magyarul még nem tudni mi lesz, de angolul SWEAT címmel fog megjelenni. David Allain a rendező, és Alexandra Billington írta a történetet. Bonnie egy Mia nevű lányt fog játszani benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek