Starity

Nicki Minaj új albuma ismét listavezető

2012. április 13. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj két év alatt két albumot adott ki, melyek első helyezést értek el a Billboard 200-as listán.

hirdetés
Nicki Minaj új albuma ismét listavezető

Két éve jelent meg Nicki Minaj első albuma, a Pink Friday, mely első helyezést ért el a Billboard 200-as listán, majd 2012-ben bocsátotta útra második albumát, mely szintén első helyezést ért el. Nicki új korongja mindössze 253 ezer példányban kelt el a múlt héten, és ez elég is volt ahhoz, hogy ismét ő kerüljön az első helyre.

A múlt héten még Madonna melegítette Nicki helyét a listán, aki ezen a héten drasztikusan hátrább esett, hiszen az első helyről a nyolcadik pozíción kapott csak helyet. A MDNA az egyik olyan album, amely az első helyről ekkorát esett a toplisták történelmében.

A második helyen Adele 21 című albuma helyezkedik el, és meglepő vagy nem, de a számítások szerint a jövő héten ő váltja Nickit az első helyről, és akkor már 24. alkalommal fog tündökölni az első pozíción. A harmadik szinten a countrybanda, a Rascal Flatts tartózkodik a Changed. nevű albumukkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek