Starity

Adele a leggazdagabb angol énekesnő

2012. április 13. 01:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges énekesnő jelenleg a leggazdagabb előadók listáját vezeti az angolok között.

hirdetés
Adele a leggazdagabb angol énekesnő

Miután megjelent Adele második lemeze 21 címmel, az énekesnő karrierje felszárnyalt, és a lány a világsztárok megtisztelő sorába emelkedett. Az album rengeteg rekordot megdöntött, a kritikusok és a rajongók egyaránt imádták, és olyan számokat adott nekünk, mint például a Rolling in The Deep vagy a Someone Like You.

A mára már nyolc Grammyvel büszkélkedő énekesnő sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy új listán sikerült az első helyre kerülnie, mégpedig a legjobban kereső ifjú angol előadók listáján. Lemeze akkora sikereket aratott, hogy a lány 2011-es vagyona csupán aprópénz a mostani 20 millió fontos összeghez képest, ami átszámítva körülbelül 7 milliárd 170 millió forintot jelent.

A leggazdagabb 30 év alatti brit előadók listáján helyet kapott Adele mögött Cheryl Cole 12 millió dollárral, őt követi Leona Lewis és Katie Melua, valamint az ötödik helyen Joss Stone szerepel kilencmillióval.

Az angolok köztudottan szeretnek listákat és közvéleménykutatásokat csinálni, így a fiatal énekesnőkön kívül megtudhattuk, hogy ki a leggazdagabb fiatal színész-színésznő, valamint a leggazdagabb modell (vagy modellkedéssel is foglalkozó színésznő) az Egyesült Királyságban.

A lista csúcsán Daniel Radcliffe áll 48 millióval, akit Robert Pattinson követ 32 millió forinttal, a dobogó harmadik fokán pedig Keira Knightley áll, aki tavaly és idén is harmincmilliót gyűjtött össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek