Starity

Mila Kunis a Dior új luxusmodellje

2012. április 13. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia divatház, a Dior 2012-es nyári kollekcióját Mila mutatja majd be a közönségnek.

hirdetés
Mila Kunis a Dior új luxusmodellje

Mila Kunis ezúttal egy új divatkampány részese lett, hisz a hollywoodi sztár mutatja be a legújabb napszemüveg- és táskatrendeket a Dior 2012-es nyári kampányában. A tervezők persze el voltak ragadtatva a fiatal lánytól, akihez elmondásuk szerint tökéletesen passzol a kollekció retró beütése.

Ugyan az is igaz, hogy a képeken megjelenő szexi dekoltázs mellett nem egyszerű a kiegészítőkre koncentrálni, de természetesen nem ez a kampány legfőbb vonzereje, hisz a táskák minden hozzájuk fűzött női igényt kielégítenek, ugyanakkor valami újat is tartogatnak a divatőrültek számára: egyes darabok kitűnnek finom anyagukkal vagy különös színvilágukkal. A napszemüvegek formáikban is visszahozzák a 80-as évek hangulatát.

A színésznő elárulta, hogy szabadidejében is szívesen válogat a trendi kiegészítők között, ugyanakkor már korábban is ékeskedett a Dior kollekciójának egyes darabjaival, akár a vörös szőnyegen is: „Az elmúlt években gyakran hordtam a Dior ruháit, és egyre inkább tetszenek az általuk használt egyedi szabásminták.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek