Starity

Hilary Duff nem törődik az alakjával

2012. április 13. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary szemmel láthatóan a legkevésbé sem igyekszik, hogy visszanyerje régi alakját a szülést követően.

hirdetés
Hilary Duff nem törődik az alakjával

A szülést követően sok újdonsült sztáranyukával előfordul, hogy a terhesség alatt felszedett pluszkilókat csupán kemény edzéstervek és szigorú diéták árán tudják csak leküzdeni. Alessandra Ambrosiónak például májusi szülése után röpke két hónap áll majd rendelkezésére, hogy egy modellmunka miatt visszaküzdje magát régi ruháiba. Amint az látható, Hilary Duff asztalán a diéta helyett egész más van terítéken...

A hollywoodi sztármamát gyakran kapják rajta a lesifotósok, amint gyorséttermekben „cserkészi be zsákmányát”, többnyire smink nélkül, bő ruhákban. Ezeket a gyorséttermeket általában egy nagy táska étellel a kezében hagyja el, és a csomagokból ítélve egy ideig biztosan nem lesz majd éhes az újdonsült anyuka.

Hilary Duff természetesen terhessége ideje alatt a modellkedéssel is felhagyott, ugyanakkor bennfentesek szerint hamarosan ismét formában kell lennie a közelgő bemutatóra, melyet nemrég vállalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek