Starity

Thalía két új single-t ad ki egyszerre?

2010. július 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő nemrég még arról számolt be Twitter-oldalán, hogy az Enséñame a vivir klipjét forgatja. A sajtóban azonban ellentmondásos információk láttak napvilágot.

hirdetés
Thalía két új single-t ad ki egyszerre?

Június 23-án hírt adtunk arról, hogy a mexikói sztár új klipjét forgatja, amely az Enséñame a vivir című dalhoz készül Primera fila című akusztikus albumáról. A hírt nem sokkal később a Sony Music Argentina is megjelentette weboldalán, de már nem található ott.

Ezzel szemben néhány napja az az információ látott napvilágot, először a People en Español magazin internetes oldalán, majd a Sony Music Latin Press hírblogban, hogy az új single a Puerto Ricó-i ifjú énekes, Pedro Capó közreműködésével az Estoy enamorado (Estoy enamorada) ('Szerelmes vagyok') című romantikus ballada lesz.

Megint más források szerint mindkét dalt kiadja az énekesnő, csak más-más országokban, mint írja az egyébként nem túl megbízható, pletykaforrásnak számító Ritmoson Latino.

Hogy miért változtatott eredeti tervein Thalía és a Sony Music, amikor a videoklip már majdnem készen volt, eddig nem derült ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek