Starity

Katy Perry zöld lett

2012. április 13. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő sokkolta a világot és a rajongóit, amikor a beígért új hajszíne zöld lett.

hirdetés
Katy Perry zöld lett

Katy Perry az elmúlt fél évben rengeteg, szinte túl sok változáson ment keresztül. Sejteni lehetett, hogy az énekesnő házassága és magánélete körül nincs minden rendben, hiszen nyáron ikonikus fekete tincseit vörösre, majd azt szőkére cserélte.

Az énekesnő itt nem állt le, augusztusban pink hajszínnel parádézott, míg téltől egészen mostanáig kék hajkoronával tündökölt. Katy két napja írta ki a Twitterre, hogy végre ismét a fodrásznál ül, és megvált az eddigi hajszínétől.

A rajongók ekkor vad találgatásba kezdtek. A legtöbben a hupililára szavaztak, de voltak olyanok is, akik a feketében bíztak, hiszen a gyönyörű énekesnő azt ígérte, hogy visszatér a sötétebb, akusztikusabb stílusához. Páran viccből megjegyezték, ha nem lila, akkor már zöld lesz, hiszen eddig nagyon úgy tűnt, hogy Perry kisasszony végig szándékozik menni a szivárvány összes színén. Azonban amikor elterjedt az infó, hogy tényleg zöld a hajszín, mindenki ledöbbent.

Páran arra tippelnek, hogy csak egy új videó vagy megjelenés kedvéért döntött a furcsa hajszín mellett, ez viszont nem magyarázza meg azt, hogy miért ne parókát használna, ahogy mindig. Valószínűbb az, hogy Katy menekül mindentől, ami a hűtlen férjére, Russell Brandre emlékezteti.


Az első kép Katyről és az új hajáról

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek