Starity

Nincsenek szenvedélyes jelenetek Maite Perroni telenovellájában

2012. április 20. 04:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni és Pedro Fernández új sorozatában, a Cachito de Cielóban nem lesznek erotikus jelenetek!

hirdetés
Nincsenek szenvedélyes jelenetek Maite Perroni telenovellájában

Már egy ideje tudni lehet, hogy Maite Perroni újabb főszerepet kapott a mexikói Televisa sorozatgyártó cégnél. Perroni egy Renata nevű, frissen diplomázott riporternőt fog alakítani alakítani, aki a focimeccsekről fog jelentkezni. Itt ismeri majd meg szerelmét, Davidet, akinek karakterét eredetileg José Ron kapta volna, ám ő kijelentette, hogy nem szerepel a sorozatban. A pletykák szerint a szereplőt Mane De La Parra fogja megszemélyesíteni.

A telenovella szerint Renata egy tragédia következtében elveszíti szerelmét, aki majd új esélyt kap az égiektől, és visszatér papként, hogy helyrehozza a múltban elkövetett hibáit, és megtalálja élete szerelmét, Renatát. A papot Pedro Fernández fogja alakítani.

Az énekes-színész, Pedro Fernández kijelentette, hogy csak úgy írja alá a szerződést, ha hetente csak öt napot forgat – akkor se a hajnali óráktól éjszakába nyúlóan –, valamint nem forgat csók- és ágyjeleneteket Maite Perronival, ugyanis nem akarja elhanyagolni a családját, nem akarja, hogy féltékeny legyen a felesége, Rebeca Garza – aki gyakorlatilag megtiltotta férjének a forgatást és a feljebb említett jeleneteket. Úgy tűnik, a rendezőknek megfeleltek ezek az elvárások, hiszen a szerződést már aláírta a színész.

A sorozatban biztosan szerepelni fog Juan Carlos Barreto (Para volver a amar, Esperanza del corazón), Eduardo Espana (Para volver a amar), Juan Carlos Colombo (Teresa), Azela Robinson (Paula és Paulina, Kettős játszma), Cynthia Klithbo (Teresa), Jorge Poza (Rafaela) és Elizabeth Valdez (Kettős élet).

A sorozat június 11-én 18 óra 15 perckor startol a mexikói Canal de las Estrellas csatornán. A főcímdalt a jelenlegi tervek szerint Maite Perroni és Pedro Fernández fogja énekelni, mely a Cachito de Cielo címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek