Starity

Chace Crawford a Diet Coke arca lett

2012. április 15. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl szépfiúja 2012-ben a Diet Coke arca lett Ausztráliában, ahol egy szerencsés rajongó közelebbről is megismerheti a színészt.

hirdetés
Chace Crawford a Diet Coke arca lett

Bár már hivatalosan is véget ért a Gossip Girl ötödik évadának a forgatása, Chace Crawford egy perce sem áll le a munkával. A napokban utazott az ausztráliai Sydneybe, hogy a Diet Coke új kampányarca legyen az egzotikus kontinensen.

„Nagy rajongója vagyok a Diet Coke-nak, ráadásul nagy álmom volt, hogy egyszer eljussak Ausztráliába. Izgatott vagyok e kampány miatt. Úgy tudom, hogy erre felé, hamar lesz jó hangulat. Már alig várom, hogy találkozhassak a rajongókkal” – nyilatkozta Chace.

Ráadásul egy szerencsés ausztráliai egy egész napot eltölthet a Diet Coke arcával, azaz Chace-el, amit már a színész is nagyon vár: „Meg szeretném ismerni Ausztrália igazi arcát, egy olyan kirándulásban szeretnék részt venni, ahol a nyertessel sokat nevetünk, egyszerűen csak jól érezzük magunkat.”


Chace az új Diet Coke arca

Ám úgy tűnik nemcsak Chace veti bele magát a munkába, hanem Ella Rae Peck is, aki legújabb filmjét a The Exhibitionistst forgatja. Leighton Meester pedig Rio De Janeiroban piheni ki fáradalmait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek