Starity

Szávay Ágnes újra teniszezik!

2012. április 15. 19:07   |   Szerző: Kincsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két év után Szávay Ágnes újra teniszezik. 2011-ben jelentette be, hogy a gerincében fáradásos törés keletkezett, ezért nem játszhat. Most viszont az Olimpián is akar indulni.

hirdetés
Szávay Ágnes újra teniszezik!

Szávay Ágnes 2011-ben sajnos nem teniszezhetett, de ebben a szezonban már láthatjuk. Ági volt már tizenharmadik a világranglistán, de sajnos most csak 433. helyen áll. Ebben az évben az Olimpián is indulni akar, egyéniben és párosban is, csak azt nem tudja, kivel. Remélhetőleg már a franciaországi Roland Garroson is láthatjuk a kiskunhalasi lányt, nyáron pedig a londoni olimpián szurkolhatunk neki. Április 23-án a stuttgardi tornán tér vissza a teniszhez, így a visszatérésére nem kell sokat várni.

„Ami a sérülésemet illeti, még nem tökéletesen jött rendbe, de sokkal jobb. A hétköznapi életben már egyáltalán nem fáj. Az utóbbi időben folyamatosan javítottam az állóképességemet és újra megkezdtük a munkát edzőmmel, Köves Gáborral. Sajnos, összeszedtem egy homloküreg-gyulladást, így aztán az utóbbi hetet az ágyban kellett töltenem” – nyilatkozta Ági, aki azt is elmesélte, hogy egy tibeti gyógymódnak köszönhetően épült fel sérüléséből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek