Starity

Beyoncét Sade inspirálta

2012. április 15. 16:04   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közkedvelt énekesnő, Beyoncé már egészen kicsi kora óta énekelt. Valószínűleg sokakat inspirál a zenéje, de kevesen tudják, hogy őt ki ihlette annak idején.

hirdetés
Beyoncét Sade inspirálta

A hétköznapjait jelenleg kismamaként töltő Beyoncé, ráér arra is, hogy saját Tumblr-oldalt vezessen. Most éppen egy levelet töltött fel, amin leírja köszönetét egy énekesnőnek, aki őt inspirálta abban, hogy a zeneipart válassza miután felnő.

Ez az énekesnő nem más, mint Sade. A hat stúdióalbummal rendelkező gyönyörű nigériai énekesnő már évtizedek óta a zenével foglalkozik, ám maga sem tudta eddig, hogy Beyoncé az ő hatására kezdett foglalkozni a zenével.

A levél szövege egyfajta tiszteletet mutat Sade felé: „Évek, amelyek miatt Sade inspirálni kezdett meg sem tudom számolni az éjszakákat, nappalokat, a nehéz időket-amikor szükségem volt rá – ő itt van, inspirál és ragyogtat engem. Az ő zenéje, az igaz barátom lett, mint minden igaz zenének annak kellene lennie. Köszönöm Sade!”


Fotó: Tumblr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek