Starity

Mindenki rákattant a Call Me Maybe-re

2012. április 16. 03:03   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez, Justin Bieber, Ashley Tisdale pár haverjukkal Carly Rae Jepsen számához jópofa videoklipet készítettek, ez indította el a lavinát.

hirdetés
Mindenki rákattant a Call Me Maybe-re

Pár hónapja már láthattátok a tinisztárok által készített bohókás videót Carly Rae Jepsen pörgős számához. Előtte szinte senki nem ismerte az énekesnőt, ám ez meghozta neki a sikert. A dalhoz azóta hivatalos videoklip is készült, valamint úgy néz ki, rákattantak a youtube-os előadók is.

Egy kellemes dallam, egy jó szöveg, és máris megvan a sikersláger. A fiatal énekesnő szerzeménye olyannyira jól sikerült, hogy ma már mindenki ezt énekli, és a magyar TV-adók, valamint rádiók is játsszák a számot. De mi most foglakozzunk kicsit a YouTube-sztárokkal, hiszen ott indult el az egész őrület.

Tiffany Alvord nevéhez már sok feldolgozás fűződik, így nem volt kérdéses, hogy ezt a dalt is elénekli nekünk, amelyhez még gitározik is.

Megan Nicole az eredeti zenéhez énekelte fel a vidám dalt.

A hat tesó, vagyis a Cimorelli színes, vidám ruhákkal dobták fel saját feldolgozásukat, és láthatóan nagyon jól szórakoztak. Még táncra is perdültek!

A Megan & Liz nevű formáció teljesen új hangszerelést adott a dalnak, Max Schneider pedig segített nekik, adott egy kis beatbox alapot.

De ne hagyjuk ki a fiúkat sem, Alex Goot, Dave Days és Chadd Sugg összefogott, hogy ők is megmutassák, hogy ez nem csak lányos szám. Egy egész kis történetet is kreáltak a dal köré. Hát nem kreatívak?

Bár már rengeteg feldolgozás van a számból (azokon kívül is, amiket megmutattunk most nektek), kíváncsian várjuk, hogy a többi YouTube-on népszerű énekespalántát – mint például Christina Grimmie, Alyssa Bernal, Julia Sheer, Jake Coco... – mikor kapja el a Call Me Maybe-láz.

Szerintetek a fent található feldolgozások közül melyik sikerült a legjobban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek