Starity

Bonnie Tyler új duettel tért vissza

2010. július 14. 09:09   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan augusztus közepén jelenik meg Bonnie Tyler új duettje az amerikai country veterán, Wayne Warner kíséretében. A népszerű countryénekes már 2009-ben felvette a kapcsolatot a brit művésznővel, és mostanra végre elkészült a várva várt dal.

hirdetés
Bonnie Tyler új duettel tért vissza

Bonnie Tyler még 2009 őszén, egy TV interjúban jelentette be, hogy Wayne Warnerrel énekel közösen egy dalt, a népszerű amerikai countryénekes új albumára. A Something going on a napokban került fel a waynewarner.com rajongói oldalra és az új album előhírnökeként szolgál, amely augusztus közepén jelenik meg az Egyesült Államokban. A dal érdekessége, hogy Wayne saját otthoni stúdiójában vette fel a saját szövegrészét, míg Bonnie egy londoni stúdióban. Majd a Bonnie által felénekelt részt eljuttatták az Egyesült Államokba és Wayne dolgozta össze. Bonnie Tyler most először énekel duettet country stílusban, illetve hosszú idő után újra jelenik meg dala az Egyesült Államokban.

A kellemes country dal esélyes, hogy feljusson valamelyik USA-beli country-rock toplistára is. Ez a dal Bonnie 24. duettje 1983-óta. Olyan előadókkal énekelt közösen, mint Cher, Meat Loaf, Mike Oldfield, Shakin’ Stevens, Lorraine Crosby, Only Men Aloud, továbbá francia, német, görög és brazil előadókkal is. Duettjei közül 3 is első helyen végzett a toplistákon. 2004-es francia-angol kétnyelvű dala Kareen Antonnal minden idők legsikeresebb kétnyelvű illetve legsikeresebb női duettjeként van számon tartva Franciaországban és 700.000 eladott példány után platinalemezzel jutalmazták.

A Something going on meghallgatható itt: http://waynewarner.com/

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek