Starity

VV Veronikát édesapja is verte

2012. április 16. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy nem Cristofel az első, aki megverte Veronikát. Kislányként már átélte ugyanezeket a kínokat, de akkor saját édesapja emelt rá kezet.

hirdetés
VV Veronikát édesapja is verte
Fotó: RTL Klub

A Blikk információi szerint VV Veronika életében már nem számít újdonságnak a családon belüli erőszak. A lap a csütörtökön megvert lány ismerősétől megtudta, hogy édesapja is agresszíven viselkedett vele.

„Veronika még gyerek volt, amikor a szülei elváltak. Mivel az anyukájával élt, az apukájához csak a láthatáskor mehetett, de elég sokat voltak együtt. Egy idő után azonban kiderült, hogy Veronika egyáltalán nem szeret az apjához menni, mert agresszív volt vele, és állandóan verte. Sokáig nem merte elmondani az anyukájának, amikor azonban kiderült, a bíróságtól kérték, hogy szüntessék meg a láthatást. Nem tudom, hogy bírósági ítéletre-e, vagy az apja egyszerűen csak eltűnt az életéből, de már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot” – mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.

Veronikának már korábban fel kellett volna ismernie, hogy Cristofel is agresszív viselkedési formákat hordoz, így bőven lett volna ideje kilépni a kapcsolatból, de mivel édasapjánál is ezt a viselkedési mintát látta, így tudat alatt vonzódott a kubaihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek