Starity

Alekosz hamarosan börtönbe kerülhet

2012. április 16. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A görög valóságshow-hős olyan szinten megelégelte a folyamatos szabálysértési bírságok fizetését, hogy ha újabb büntetést rónak ki rá, fizetés helyett inkább bevonul a börtönbe.

hirdetés
Alekosz hamarosan börtönbe kerülhet
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekoszt két héten belül négyszer is megállították a rendőrök, és rendre meg is büntették ilyen-olyan szabálysértések miatt. Először az irányjelzőt felejtette el használni, majd a biztonsági öve nem volt bekötve, később egy elmulasztott stoptápla miatt kellett büntetést fizetnie, valamint kisebb gyorshajtás miatt is meggyűlt a baja a hatósággal.

„A napokban váratlanul kaptam egy idézést. Az állt a papíron, hogy intézkedés során ellenszegültem, és emiatt be kell fáradnom a kapitányságra. Nekem egyáltalán nem mondták a helyszínen, hogy szándékukban állna feljelenteniük. Nem gondoltam, hogy a bíróságon kívül lesz folytatása a dolgoknak. Akkor személyesen feltettem egy olyan kérdést a biztos uraknak, hogy nincs-e esetleg jobb dolguk annál, mint hogy engem büntetgetnek folyamatosan, hiszen történnek bűncselekmények is a városban. A beszólásomért is feljelentettek, tízezer forintomba került. Nem tudok mit tenni, május 3-án bemegyek a rendőrségre, végighallgatom őket, de fizetni biztosan nem fogok többet!” – mondta az Új Ásznak Alekosz, aki a két hét alatt összesen már 50 ezer forint bírságot fizetett a rendőrségnek.

Az okostojás szerint újabb büntetést akarnak a nyakába varrni, de ő megfogadta, hogy egy fillert sem fog többet fizetni: „Ha ismét meg akarnak büntetni, már csak azért is ellenszegülök, és ha kell, inkább leülöm! Börtönben leszek négy vagy öt napot, és le van tudva. Mondom Bettynek, hogy csomagoljon egy heti hideg élelmet, aztán bevonulok. A szexet meg majd csak nélkülözni tudom egy hétig!” – folytatta a valóságshow-hős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek