Starity

Az Il Divo 2012-ben is turnéra indult

2012. április 18. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négy szimpatikus úriemberből álló csapat nemrég jelentette be 2012-es világkörüli turnéjának új állomásait, melyek között Magyarország is szerepel.

hirdetés
Az Il Divo 2012-ben is turnéra indult

Rengetegen vártak már erre a pillanatra, de most végre valahára elérkezett az idő! Az Il Divo a tavalyi év végén bejelentette, hogy a 2012-es évben összesen hat kontinensen átívelő világkörüli turnéra indulnak. A turné első állomásaira márciusban már sor került, s nincs ez másképpen április hónapban sem.

Európa- és Anglia-szerte lépnek fel, 2012 fennmaradó hónapjait pedig a világ megannyi pontján töltik. A koncerten felcsendülő dalokat elsősorban a vadonatúj lemezükről, a Wicked Game című korongról választották ki, ám a korábbi nagy slágerek is meghallgathatóak a fellépéseken a fiúk kiváló előadásában.

A négy fiatalember a világ egyik legelismertebb, klasszikus crossover quartettje, akik most mint a folyamatosan frissülő koncertállomásoknak köszönhetően kiderült, egy nagyszabású koncerttel a magyar fővárosba is ellátogatnak.

2012. szeptember 20-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül majd sor a fenomenális produkcióra, melyben egy különleges zenekari kíséret lesz a négyes segítségére. A vonzó és rendkívül sármos énekesek, akikért milliók rajonganak, Carlos Marín Spanyolországból, Sébastien Izambard Franciaországból, David Miller Amerikából és Urs Bühler Svájcból még mindig képesek kellemes meglepetést okozni és igazi zenei varázslatot véghezvinni a színpadon. Ennek pedig most a magyar közönség is szem- és fültanúja lehet a budapesti állomáson.

Az Il Divo legutóbbi, szám szerint az 5. lemeze a korábbiakhoz hasonlóan szintén nagy népszerűségnek örvend és szépen fogy az üzletek polcairól. Érdekesség, hogy az új korongon olyan fantasztikus slágerek is feldolgozásra kerültek, mint például az Adagio for Strings Samuel Barbertől, a Time to Say Goodbye vagy akár a Crying című dal Roy Orbisontól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek