Starity

Mila Kunis Ashton Kutcherrel randizik?

2012. április 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lesifotósoknak az elmúlt napokban bőven akadt dolguk, hiszen Mila Kunis és Ashton Kutcher egész hétvégén együtt lógott.

hirdetés
Mila Kunis Ashton Kutcherrel randizik?

Mila Kunis és Ashton Kutcher évekig alakítottak szerelmespárt az Azok a 70-es évek show-ban, ezért a legkevésbé sem meglepő, hogy a két sztár jó viszonyt tart fenn egymással. A barátságukat eddig sem titkolták, szemtanúk szerint azonban most ennél több lehet közöttük.

A lesifotók tanúságai szerint a pár először a bútorboltokat járta, majd betért egy japán étterembe ebédelni, végül pedig Kutcher autójába szállva elhajtott a férfi nemrég vásárolt luxusvillájába. Az egyik fényképész szerint a randi lehetőségét támasztja alá az is, hogy a színésznő nagyon kicsípte magát az alkalomra, és Ashton sokszor ért a kezéhez flörtölés gyanánt.

A Fekete hattyú sztárja 2010-ben szakított élettársával, Macaulay Culkin színésszel, azóta titokban tartja magánéletét, Kutchert viszont Demi Moore-ral való szakítása óta szinte megállás nélkül újabb és újabb hölgyekkel hozzák hírbe, legutóbb például Rihannával.

Az mindenesetre biztos, hogy ha valami alakul kettőjük között, ilyen figyelem mellett túl sokáig nem fogják tudni titokban tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek