Starity

Anubisz házának rejtélyei: lesz harmadik évad

2012. április 20. 04:04   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még be sem mutatták hazánkban a második évadát a nagy sikerű sorozatnak, a Nickelodeon csatorna bejelentette, hogy a harmadik évad munkálatait még idén elkezdik.

hirdetés
Anubisz házának rejtélyei: lesz harmadik évad

A sorozat 2011-ben debütált világszerte, rövid idő alatt nagy sikereket ért el, és komoly rajongótáborra tett szert a világ különböző pontjain. A sikereken felbuzdulva a Nickelodeon már 2011. március 10-én bejelentette, lesz második évad, és július 21-én el is kezdték a munkálatokat.

A 90 epizódból álló második évadot az amerikai Nickelodeon 2012. január 7-én kezdte el vetíteni, és ez év március 15-éig leadták az összes részt. Hazánkban a második évad június 27-én debütál majd, valamint szeptember 8-áig a csatorna levetíti az összes részét a második szezonnak.

Április 16-án bejelentették, hogy a népszerű sorozatnak lesz folytatása. Egyelőre nem tudni pontosan, mikor kezdik el a harmadik évad munkálatait, azonban egy dologban biztosak lehetünk: a sorozat egyik főhősét megszemélyesítő Nathalia Ramos nem tér vissza a szereplőgárdához a harmadik évadban.

A spanyol származású fiatal színésznő április 2-án jelentette be, hogy két évad után otthagyja a sorozat stábját, és egyetemi foglaltságaira szeretne koncentrálni. Nat ugyanis a University of Southern California hallgatója jelenleg is. Arról azonban nincsenek egyelőre hírek, hogy kiírják-e a karakterét vagy másik színésznő helyettesíti Nathaliát.

A rajongóknak azonban semmi okuk aggódalomra. A többieknek már biztos helyük van a második évad stáblistáján. Nem kell majd nélkülöznünk Jade Ramsey, Brad Kavanagh, Eugene Simon, Bobby Lockwood, Ana Mulvoy Ten, Alex Sawyer, illetve Tasie Dhanraj jelenlétét sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek