Starity

Radics Gigi kövér kislány volt

2012. április 18. 11:11   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolcéves kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát Radics Gigi, a Megasztár ifjú tehetsége. Az énekesnő a Mega-házban, az állandó próbák és elfoglaltságok mellett is igyekszik időt szakítani a rendszeres edzésre. Személyi tréneréről sem feledkezik meg, mivel találkozni nem tudnak, ezért „távedzéseket” vezettek be.

hirdetés
Radics Gigi kövér kislány volt
Fotó: Red Lemon Média

Radics Gigi fiatal kora ellenére kész nő. A 16 éves lány azonban keményen megküzdött mai alakjáért, hiszen gyermekkorában komoly súlyproblémákkal küzdött. Gigi odafigyel az étrendjére, valamint amikor csak ideje engedi az edzőteremben súlyzókkal és gépekkel is formálja testét.

„Nyolcéves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni” – árulta el a Gigi.

A Megaház lakói Hipernet-képes technikai eszközök segítségével tartják a kapcsolatot a külvilággal. Gigi így tabletjén online beszélget személyi edzőjével, aki hasznos tanácsokkal látja el őt.


Fotó: Red Lemon Média

„A Megaházban is szeretnék formában maradni, ezért a tabletemen videóhívás segítségével tartom a kapcsolatot a személyi edzőmmel. Az interneten is folyton edzéstippeket böngészek. Persze nem vagyok megszállott, nem szeretnénk csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit, az okostelefonom is tele van a képeivel” – tette hozzá az ifjú tehetség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek