Starity

Cameron Diaz adoptálna

2012. április 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

39 évesen fogadna örökbe gyermeket a színésznő, aki az örökbefogadás mellett több gyermekes családapát is el tudna képzelni mint nagy Ő.

hirdetés
Cameron Diaz adoptálna

A 39 éves színésznő, aki korábban olyan hírességek ágyában fordult meg, mint Justin Timberlake és Alex Rodriguez, állítja, nem csak magának szeretne élni, ahogyan mindenki más hiszi, így szeretné kibővíteni családját anélkül, hogy teherbe esne.

Cameron az InStyle magazinnak nyilatkozott gyermekvállalási terveiről: „Túl nagy nyomást gyakorolnak a nőkre azzal, hogy úgy állítják be az életünket, mintha egy bizonyos úton kellene végighaladnunk: rövid karrier, család, gyerek. Sosem mondtam, hogy nem akarok kisbabát, csak még nem volt erre lehetőségem. Nem tudom, mi fog még történni velem, de szívesen adoptálnék vagy kötnék ki egy olyan férfi mellett, akinek már vannak gyerekei. Ki tudja?”

Diaz az interjú során arról is beszélt, mennyire szeret szeretve lenni. „Szeretem a szerelmet, amely több különböző helyről érkezhet. Amikor összetört szívvel álltam a tükör előtt, rájöttem, a fájdalmak csak azt mutatják meg, mekkora kapacitással bír a szerelem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek