Starity

Óriási trauma érte Vanessa Hudgenset!

2010. július 14. 13:01   |   Szerző: Putnoki Andrea

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical sztárja tavalyelőtt önhibáján kívül került megalázó helyzetbe - Azelőtt, és azóta sem akarta megmutatni a testét...

hirdetés
Óriási trauma érte  Vanessa Hudgenset!

Nagy meglepetést okozott két évvel ezelőtt, hogy a népszerű tinisorozat sztárja, Vanessa Hudgens meztelen fotókkal tűnt fel a világhálón.

A barna hajú, csinos lány még 19 éves sem volt, és bizony nem ezzel akarta magára elsősorban felhívni a figyelmet.

Vanessát ekkor már befutott színésznőként tartották számon a High School Musical sikere után, de a botrány annyira megviselte, hogy azóta sem tud igazán szabadulni a hatása alól. A nem túl kellemes ügy 2007-ben történt, a színésznő éppen hogy nagykorú lett.

A trauma ellenére Vanessa ma már erősebbnek érzi magát, megedződött a történtek hatására, de ettől még fájdalmas számára a megalázó emlék - vallotta be a Daily Mail brit lapnak. Annak idején magáncélra készültek a meztelen fényképei, de "véletlen" szivárogtak ki, amiért nem győzött bocsánatot kérni.

Vanessa Hudgens egyébként Zac Efron kedvese, akik már ö5 éve alakítanak egy párt. Bár Zac-ket már hírbe hozták Ashley Tisdale-lel és Megan Fox-szal is, még mindig együtt vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek