Starity

Alex O’Loughlin újra a régi

2012. április 19. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alex O’Loughlin egyik rajongója a napokban arról írt egy internetes oldalon, hogy látta a sztárt egy üzletben, és szerinte már egészségesebbnek néz ki. Ezenkívül pedig már két fotó is tanúsítja, hogy a színész már sokkal jobban fest.

hirdetés
Alex O’Loughlin újra a régi

A Hawaii Five-O című filmsorozat jóképű főszereplője, Alex O’Loughlin már március eleje óta elvonón van, amiért nem tudta magától letenni a fájdalomcsillapítót, amelyet vállsérülése miatt kapott orvosától. Ahogy korábban megírtuk, a sztár le is fogyott, ugyanis a gyógyszertől nem volt étvágya.

Azt nem tudni, hogy Alex kijött-e már az elvonóról vagy csak szabadon kijárhat az intézetből, mindenesetre egy Hawaiin élő rajongója a napokban látta a Whole Foods üzletben. Állítása szerint a híresség már sokkal egészségesebbnek néz ki.

Ezenkívül pedig a színész egy moziba is ellátogatott a minap a TimeMachine.FM egyik munkatársával, Michael McCartney-val, amelyről a rádiós egy fotót is küldött az egyik rajongói oldalnak:

Alex színésztársaival is pózolt egy fotón, a hírek szerint pedig május 7-én vissza is tér a Hawaii Five-O című sorozatba. Egyes információk szerint az új epizódban újra feltűnik Wo Fat, akit ezúttal is Mark Dacascos fog alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek