Starity

Rihanna közösségi oldalon villantott

2012. április 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna legújabb hóbortja nem más, minthogy telefonjával megörökíti életének minden pillanatát, ezeket pedig feltölti a netre – rajongói nagy örömére.

hirdetés
Rihanna közösségi oldalon villantott

Rihanna nemrég szerzett be egy iPhone-t, és amint kezébe vette új telefonját, azonnal képeket posztolt rajongói számára Instagramon keresztül. Szinte minden mozzanatáról készített képeket, melyeket nem volt rest azonnal feltölteni a netre. Talán Beyonce Tumblr-képei hatására vagy pusztán unaloműzésként ez lett a barbadosi pacsirta új hóbortja.

A képeken merész pózokban, szexisen pózol Rihanna, és nem fél minden mozzanatáról új fotót posztolni. Nemrég speciális diéta segítségével lefogyott, és formásabbak idomai mint valaha; nem is takargatja őket a világ elől. Az elmúlt hónapokban több tucat fürdőruhás képet osztott meg rajongóival a világhálón.

Az énekesnő annyira belejött a pózolásba és a képfeltöltögetésbe, hogy a januárban tett hawaii kiruccanásán készült személyes fotóit is posztolta a Facebookra. Lehet hogy szándékosan, de az is lehet hogy véletlenül bekerült a publikus albumba egy fotó, melyen Rihanna egyik mellbimbója kivillan a falatnyi fehér bikini alól.

A kép máris nagy port kavart a világhálón, többen azzal érvelték felháborodásukat, miszerint Rihanna egy ikon, és példát kéne mutatnia fiatalabb rajongói számára, nem pedig meztelenkedéssel felhívnia magára a figyelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek