Starity

Megjelentek az első képek A nyomorultak forgatásáról

2012. április 20. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő jelenleg a Les Miserables, vagyis A nyomorultak című filmet forgatja, aminek a kedvéért még hosszú fürtjeitől is megvált.

hirdetés
Megjelentek az első képek A nyomorultak forgatásáról

Miután Anne Hathaway megkapta Fantine szerepét a most készülő A nyomorultak című filmben, először drasztikus diétába kezdett, majd pedig hosszú tincseit cserélte kisfiús frizurára.

Az eredetileg musical alapú filmet jelenleg Londonban forgatják, ahol Anne-t és kollégáját, Hugh Jackmant éppen az egyik jelenet felvételekor kapták lencsevégre.

A színésznő áldozatai úgy tűnik, sikeresnek bizonyultak, hiszen az új kinézete remekül illik az általa megformált Fantine karakteréhez, aki egy egyedülálló édesanya, gyári munkából él, emellett éjszaka prostituáltként keresi a betevőt, hogy fel tudja nevelni gyermekét.

A filmet december 14-én mutatják be a mozik, és olyan nevek tűnnek fel benne, mint például Amanda Seyfried, Russell Crowe, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, valamint Helena Bonham Carter.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek