Starity

Lady Gaga idén kihagyja Budapestet

2012. április 21. 11:11   |   Szerző: raguza

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga Born This Way Ball elnevezésű turnéja Szöulban rajtol, de idén nem szerepel Budapest az állomások között.

hirdetés
Lady Gaga idén kihagyja Budapestet

Lady Gaga Born This Way turnéja már most rekordokat döntöget, de még elsem rajtolt. A Live Nation UK Twitter-profilján arról számolt be, hogy a londoni és manchesteri koncertjeire a jegyeket 50 másodperc alatt elkapkodták.

Az énekesnő szeptember 8-án Londonban a 82 ezer férőhelyes Twickenham Stadionban, szeptember 11-én pedig Manchesterben a 21 ezer férőhelyes MEN Arénában fog színpadra lépni. Ezen kívül az énekesnő teltházas koncertet ad majd Amszterdamban és Helsinkiben is. A koncert 110 állomást tartalmaz.

  • Gaga nemrég több fontos információt is megosztott a színpaddal kapcsolatban:
  • A turnéhoz négy ugyanolyan színpad lesz világszerte, tehát amikor Gaga Szingapúrban koncertezik, akkor már Ausztráliában megkezdhetik a színpad megépítését.
  • Körübelül 60 kamion és 30 busz fogja szállítani a turné kellékeit, jelmezeit stb.
  • A kifutó 30 méteres lesz.
  • A Born This Way Ball turnén lesz Monster Pit is, amely egyes hírek szerint téglalap alakú. A Monster Pit a színpad középső része, és itt csak álló hely van.
  • A koncert fő eleme a „Kastély”, amelynek építése 5 napba telik.

Mivel Gaga idén nem látogat el hazánkba, ezért a koncert megtekintésére legközelebbi helyen augusztus 18-án, Bécsben, illetve agusztus 16-án Bukarestben van lehetőség.

A Giorgio Armani által tervezett ruhák a turnéra.


A „Kastély” építése

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek