Starity

Rebecca Black kiszőkíttette a haját

2012. április 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black megunta fekete haját, és kész a változásra. Szülei beleegyezésével kiszőkítette a haját.

hirdetés
Rebecca Black kiszőkíttette a haját

Először Demi Lovato váltott szőkére, majd Vanessa Hudgens, végül pedig Miley Cyrus is beállt a szőke sztárok sorába. Most az internet sztárja, Rebecca Black is csatlakozott hozzájuk, ugyanis a minap tett közzé egy képet a Twitter-profilján, majd pár óra elteltével részletesebben is kifejtette, miért is váltott hajszínt.

A lány első oka az volt, hogy imádja a divatot, és követi is, szerinte a 2012-es év a szőke hajé lesz. Második érvként azt hozta fel, hogy már unja a fekete haját.

„Megszállottan imádom a divatot, így követem is. Ráadásul nekem mindig is tetszett a szőke haj, és most végre anyukámék is beleegyeztek! Nagyon örültem neki, másnap már kész tervekkel tértem be a fodrászhoz – nyilatkozta Rebby. „Bevallom, már egy kicsit untam is a fekete hajamat, meg persze nem is annyira szerettem. Míg a fekete lehangoló, a szőke vidám. Pont olyan, amilyen én vagyok.”


Rebecca Black szőke hajjal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek