Starity

Sonny még egy évadra visszatér

2010. július 14. 14:02   |   Szerző: l0ryka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár itthon mégcsak az első évadot vetítik, Amerikában hivatalosan is bejelentette a Disney, hogy lesz harmadik évada a Sonny with a chance-nek.

hirdetés
Sonny még egy évadra visszatér

Sterling Knight, Brandon Mychal Smith, Demi Lovato... és még sorolhatnám. Gondolom ezek a nevek mindenkinek ismerősen csengenek. Ők játszanak a Sonny with a chance (Sonny a sztárjelölt) című Disney produkcióban, amelyet a Disney csatornán láthattok minden nap. Bár Magyarországon még csak az első évadot vetítik, eközben Amerikában már már hivatalossá vált az, hogy lesz 3. évada is a sikersorozatnak. Tehát még több románc, féltékenység, humor, és még több Chad Dylan Cooper, Sonny Munroe vagy Tawni Hart.

Akinek esetleg nem ismerős, a történet szerint Sonny egy wisconsini lány aki bekerül a showbiznis világába.

Az első évad főleg arról szól,hogy Sonny bizonyítson példaképének, Tawninak. A második évad javarészt Sonny és Chad között kialakuló szerelemről szól. A harmadik évadról mindeddig semmit nem árultak el a Disney illetékesei, csak annyit, hogy a Mackenzie Falls és a So Random közti viszony jelentősen változik, illetve Chad és Sonny kapcsolata is bonyolódni fog.

Remélhetőleg egyszer itthon is le fogják adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek